Živá kuchyně, cesta ke zdraví
Kód: 364822Detailní popis produktu
Obsah knihy Živá kuchyně, cesta ke zdraví
Proč právě živá strava?
- Pravidla syrového jídelníčku
- Nutriční základy živé stravy
- Přednosti živé stravy
- Cena syrových potravin
- A
- Žít zeleně, žít ohleduplně
Základy přípravy syrových pokrmů
- Zásobování vaší spíže
- Pomůcky a přístroje
- Základní techniky krájení
- Použití struhadla
- Techniky přípravy syrových potravin
- Přemýšlejte jako kuchař
Revoluční recepty
- Koktejly
- Šťávy
- Snídaně
- Saláty a zálivky
- Polévky a přílohy
- Hlavní jídla
- Dezerty
- Svačiny
- Nápoje
- Živé a fermentované potraviny
- Rychlé a snadné pochoutky
- Rychlé a snadné zákusky, Slané
- Rychlé a snadné zákusky, Sladké
Úspěšný přechod naživou stravu
- Jaké množství živé stravy je pro vás vhodné?
- Jednoduché tipy a triky pro přípravu syrových jídel
- Plánování jídelníčku
- Příklad týdenního jídelníčku
- Celostní pohled na zdraví
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.