Škola živé stravy - vitariánství
Kód: 364823Detailní popis produktu
Obsah knihy Škola živé stravy
Pohled na některé přírodní léčebné systémy, výživové směry a jejich filozofie
- Sedm úrovní stravování
- Pohled do Ájurvédy
- Pohled do Tradiční čínské medíny (TČM)
- Makrobiotika
- Vegetariánství
- Veganství
- Vitariánství
- Fruitariánství
- Fruktariánství
- Liquidariánství
- Brethariánství - Inedia
- Stravování podle krevních skupin
Co všechno ovlivňuje náš život a náše zdraví
- Trávicí leukocytóza
- Enzymy – zdroj života
- Trávicí enzymy
- Enzymové inhibitory
- Chlorofyl
- Bílkoviny
- Aminokyseliny
- Sacharidy
- Cukr dnešní doby a jeho přínos?
- Tuky
Co nás obklopuje a co je pro nás životně důležité
- Voda
- Divoké byliny, stromy a posvátno
- Divoké byliny
- Stromy
- Tráva
- Bylinky
- Bylinková Maruška
Člověk v přírodě
- Dar moudrosti
- Energie potravin
Proč jíme stále to, co jíme?
- Než začneme jíst
- Jídlo na talíři
- Problém obezity
Život s živou stravou
- Co tedy vlastně jím?
- Klíčení rostlin
- Čtvero ročních období aneb Co kdy jíst
- Jaké potřebuji přístroje
- Ovocné a zeleninové šťávy
- Jablečná šťáva
- Zelná šťáva
- Rajčatová šťáva
- Kombinovat, či nekombinovat ovocné a zeleninově šťávy?
- Odšťavňovače
Jak nám prospívají/neprospívají dnešní potraviny
- Chléb, obiloviny a mouka
- Obiloviny v živé stravě
- Sója – luštěnina
- GMO sója a další potraviny
Potraviny, které nejčastěji jím a používám v naší kuchyni
- Mrkev
- Avokádo - plod hruškovce přelahodného
- Semínka a ořechy
- Sladidla
- Koření
- Kurkuma
- Zázvor
Životní minima
- Vitariánství jako Cesta
- Naslouchání vlastnímu tělu
- Svět bez hranic
- O mysli
- Dar zrcadla
- Dar jednoho dne
- Životní role člověka
- Doslov
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.