Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o expedici během svátků vánočních: Poslední mražené maso budeme posílat ve středu 18.12 (další možnost bude až 6.1.2025). Ostatní zásilky před Vánoci v pátek 20.12. Následně mezi svátky v pátek 27.12. (pouze PPL) a v pondělí 30.12. V novém roce začínáme 2.1.2025. Rádi bychom Vám poděkovali za dlouhodobou přízeň a popřáli pokojné svátky se svými nejbližšími. Váš Baron ❤

RAW pro zdraví a krásu

Kód: 364833
Neohodnoceno
198 Kč 198 Kč bez DPH 198 Kč / 1 ks
Skladem (5 ks)
Možnosti doručení

Kniha od Jitky Adamové propojuje teorii Raw stravy s chutnými recepty. 

Syrová Raw strava je stále více populární, tolik let jsme se učili všelijakým kulinářským postupům, abychom si nakonec uvědomili, že pro naše zdraví je nejlepší přirozenost, syrovost a jednoduchost. Živá strava je zároveň plná energie, ne-vaření je spojené s pozitivním přístupem, krásou a duševní pohodou. Kniha Vás provede jednoduchými recepty na polévky, hlavní jídla, dezerty a nápoje, které hravě zvládnete jen za použití otevřené mysli, mixéru a s hrstkou surovin. 

  • Tepelně nezpracované suroviny obsahují plno živin.
  • Pro naše zdraví je tento způsob ne-vaření nejpřirozenější.
  • 71 výtečných receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty.
  • Ani deko přidaného cukru, žádná mouka, ani laktóza.
  • Jen otevřená mysl, mixér a hrstka přírodních surovin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah knihy RAW pro zdraví a krásu

Já vitariánka

Co na té syrové stravě je

Co je to raw food?

Co je syrové, nemusí být živé

Co přináší živá strava

Kde se raw food vzalo aneb historie

Otázky, na které často odpovídám

Jedovatá hostina

Co jíst...

A co radši nejíst?

Energie potravin

Vitarián není rovnou býložravec

5 pilířů zdraví

Vše začíná v naší hlavě

Syrová strava jako životní styl

Vím, co jím

Šílení po zdravé výživě

Základy živé stravy

Co čekat od vlastního těla

Co čekat od ostatních

Tak začněte

Vyhněte se chybám

Voda je základ

Minerály a bílkoviny najdete i v rostlinách

Alternativní mléka jsou cool

Dopřejte si ovoce

Zelenina je zábavná

Klíč k oříškům a obilovinám

Bylinky

Strava dle ročního období

Nová kuchyně pro novou stravu

Nádobí a nástroje

Mise en place

A můžete nakupovat

Jídelníčky

Čas na razantní změnu

Týdenní nákup

Sladké ráno

Ovocný salát s mákem

Základní ovocný krém

Ovocný krém s chia semínky

Malinová marmeláda

Vločková kaše s jablky

Pohanková kaše s ovocem a oříšky

Banánové lodičky

Předkrmy

Zeleninové chipsy

Guacamole

Pomazánka ze slunečnicových semínek

Mandlový sýr

Lněné krekry

Kmínový chléb

Polévky

Brokolicová polévka

Jemná celerová polévka

Kari polévka s piniovými oříšky

Česneková polévka s mandlovým mlékem

Karotková polévka

Kulajda s houbičkami shiitake

Dipy a zálivky

Salátový dresink s medem a hořčicí

Tzatziky

Francouzský cibulový dip

Karotkový masala dip

Špenátový dip

Nakládačky

Tatarská omáčka

Hummus z naklíčené cizrny

Saláty

Hruškový salát s brusinkami a ricottou

Barevný vitamínový salát

Marinovaná červená řepa s polníčkem

Salát z červených pomerančů

Raw waldorfský salát

Salát z kysaného zelí s jablky

Pohankový salát s avokádem

Hlavní jídla

Květákový kuskus

Mrkvové sushi

Nori rolky

Plněné žampiony

Cuketové špagety

Brokolicové krokety

Cuketové lasagne

Raw pizza

Raw hamburger

Vánoční salát

Sladká jídla a dezerty

Jahodový cheesecake

Fialkový dort

Čokoládový krém

Bílá čokoláda

Mandlové cupcaky

Donuty

Meruňkovo-mandlové kuličky

Kokosové máslo

Špičky

Tirawmisu

Nápoje

Smoothie

Melounové

Antistresové - borůvkové

Banánovo - mátový koktejl

Energetické smoothie

Zelené koktejly

Jarní smoothie

Očistné jaterní smoothie

Detoxikační koktejl

Šťávy

Šťáva z červené řepy

Zelená jaterní očista

Kiwi tříšť

Společenské nápoje

Piňa colada

Bloody Mary

Baileys

Mléka

Mandlové mléko

Konopné mléko

Raw café latté

Banánovo-čokoládový nápoj

 

Poděkování

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: